Vem behöver egentligen kläder


Jaha nu börjas det igen........Det ständiga sökandet efter något att ha på sig när man blir bortbjuden (tro mig detta är ett vanligt problem även i en mammas värld och inte bara för nattlivsmänniskor som min syster).
 
Jag gräver mig ner i högen av kläder jag hade glömt att jag hade. Alla har nog en sådan hög av kläder som man inte har använt på några år men som ändå hängs in igen varje gång du rensar garderoben. Jag menar vem vill inte spara på klänningen som du använde (en gång) för 7 år sedan. Vem vet den kanske bli poppis igen och då kommer DU vara den ENDA som har den. Då alla andra redan har slängt skräpet för längesedan!
 
Det är även när sådana här situationer uppstår du småsurar över att du lät din sambo övertala dig att inte handla den där blusen eller klänningen (för han tycker att du har ju redan såååååå många) förra gången ni var inne i klädaffären. Hade du köpt den där blusen så hade det sparat dig en hel del tid en dag som denna. Du hade ju kunnat vara påklädd och klar inom en timma (om man inte räknar med bajsblöjor, matning, påklädning av barnen, "jag vill inte mamma" meningar, ge stiltips åt mannen och måla över ditt redan nästan avskavda nagellack). Men i stället sitter du här och bloggar halvnaken en lördag och småsurar över blusen du borde ha köpt och funderar på att ta på dig den där nästan moderna klänningen som du köpte för 7 år sedan.
 
(På bilden ser ni dock inte den klädhögen som jag dök ner i innan i förmiddags utan detta är resultatet du får när du säljer något på blocket som du kanske egentligen skulle behövt ett litet tag till.)

Kommentarer
Postat av: auktoriserade översättare

Kan trösta dig med att du inte är ensam!
Linda

Postat av: 2-barns-mamman

Hihi, känner igen mig så väl i det där med kläder! Blir förvånad varje gång vi skall iväg. Jag som förr tog 2 timmar på mig att komma i ordning är klar på en halvtimme. Ja, har inget annat val efter all tid som läggs på barnens kläder, tvättande, blöj-bytande, pott-besök, skötväsks-packande och stiltips till mannnen, matning och allt mellan himmel och jord! :)

2012-10-08 @ 10:26:26
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0