Didrik fyra månader

Nu är vi hemma ifrån småland. Ebba pratar mycket om Pippi och Ronja (även piraterna nämns ibland som hon blev så rädd för). Det var verkligen upplevelse för henne :) (och för mig med som var där som barn).
 
Idag var det dags att ta "månadskort" på Didirk. Han blir ju hela fyra månader idag! Det var lite jobb att få honom att somna (är inte lika lätt nu som när han var nyfödd). Till dessa bilderna använde jag mitt fasta 50 mm objektiv. Inställningarna var: ISO 200 och bländaren var inställd på 1,4.

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag fann inga fynd, såvida man inte vill påstå att munkar, langos, älgkebab och en lastmaskin till lilleman är fynd ;-) hihi.

Jag gick inte på barn och fritid, men däremot var jag ju tillsammans med Benny.. Om det är därav vi "känner igen" varandra bland annat? :-)

Vilka underbara bilder du tar! Fantastiskt fina. Låter som om no haft det mysigt på alv. Kan tänka mig att Ebba gick som på rosa moln hos Pippi. Har en Pippi-tok här hemma också! Kram :)

2012-07-19 @ 17:00:17
URL: http://www.juliaarvidsson.blogg.se
Postat av: Emma

Åh så duktig du är som är självlärd! Jag är imponerad:) JA, det låter som en toppen idé med ett inlägg med tips, det tycker jag absolut att du ska göra, då ska jag garanterat lusläsa det:)

Hoppas att ni har det bra hela familjen!

Kram

2012-07-19 @ 17:11:47
URL: http://franminsidasett.blogspot.com
Postat av: Augustifamiljen

Underbara bilder, som vanligt :) Och grattis till lillkillen :)

2012-07-19 @ 19:51:25
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh vilka ljuvliga bilder!! Det är verkligen en utmaning att ta när de är i den åldern! Lättare när de är lite mindre och lite större, men du har lyckats alldeles utmärkt!! :-)

Kram Malin

2012-07-22 @ 18:27:25
URL: http://fotografmalinlandgren.blogg.se
Postat av: Emilia

Men åh vilken härlig bild på er lilla kille. Underbar!
Vad duktig du är :)
Kram Emilia

2012-07-24 @ 23:39:50
URL: http://eemiliaas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0